333 Hotel

Yerevan
333 Hotel Öne Çıkan Resim
333 Hotel Dış Mekan
333 Hotel Dış Mekan
333 Hotel Dış Mekan
333 Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
333 Hotel
Arabkir23 bldg. 12 , Yerevan

333 Hotel size Yerevan merkezinde, Rio Alışveriş Merkezi ve Mother Armenia ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 4,1 mi (6,6 km) ve Zafer Parkı ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x