Kobe House

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani
Kobe House Genel
Kobe House Öne Çıkan Resim
Kobe House Dış Mekan
Kobe House Dış Mekan
Kobe House Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Kobe House
Off Paje Road East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani

Kobe House misafirlere Jambiani bölgesinde, deniz kıyısında, Jambiani Plajı yakınında ve Kuza Mağarası ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Kite Centre Zanzibar ile 1,2 mi (1,9 km) ve Paje Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Üç Kişilik Oda, Denize Bakan
Room
Dört Kişilik Oda, Denize Bakan
Room
Economy Dört Kişilik Oda, Köşe
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası (Private Exterior Bathroom)
Room
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x