Fun Beach Hotel

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani
Fun Beach Hotel Genel
Fun Beach Hotel Genel
Fun Beach Hotel Genel
Fun Beach Hotel Genel
Fun Beach Hotel Genel
Image More +81 fotoğraf
Fun Beach Hotel
Jambiani East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani

Jambiani bölgesindeki Fun Beach Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Jambiani Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kuza Mağarası ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Kite Centre Zanzibar ile 1,1 mi (1,8 km) ve Paje Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Küçük otelin havuz kenarı restoran, içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel atlama havuzu bulunan 20 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalow with Front Pool View
Room
Room with Back Pool View
Room
Comfort Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x