Geo Zanzibar Resort

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani
Geo Zanzibar Resort Genel
Geo Zanzibar Resort Genel
Geo Zanzibar Resort Öne Çıkan Resim
Geo Zanzibar Resort Dış Mekan
Geo Zanzibar Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Geo Zanzibar Resort
Jambiani-Zanzibar Road East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani

Geo Zanzibar Resort misafirlere Jambiani bölgesinde, deniz kıyısında, Jambiani Plajı yakınında ve Kite Centre Zanzibar ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kuza Mağarası ile 1,2 mi (2 km) ve Paje Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

"Sora Eugenia" restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve kilitli dolap vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Oda (up 8 people)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x