Katomi Kingdom Resort

Busiiro, Entebbe
Katomi Kingdom Resort Genel
Katomi Kingdom Resort Genel
Katomi Kingdom Resort Genel
Katomi Kingdom Resort Genel
Katomi Kingdom Resort Genel
Image More +42 fotoğraf
Katomi Kingdom Resort
Off Entebbe Road in Garuga Busiiro, Entebbe

Katomi Kingdom Resort misafirlere Entebbe bölgesinde, göl üzerinde ve Victoria Gölü ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kitubulu Ormanı ve Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Victoria Mall ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Victoria misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x