Sky Beach Hotel

Busiiro, Entebbe
Sky Beach Hotel Genel
Sky Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Sky Beach Hotel Dış Mekan
Sky Beach Hotel Dış Mekan
Sky Beach Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Sky Beach Hotel
garuga,jomayi beach estate off entebbe road Busiiro, Entebbe

Entebbe bölgesindeki Sky Beach Hotel konaklamanızda, Victoria Mall ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Kitubulu Ormanı ve Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Sesse Islands ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x