Garuga Resort Beach Hotel

Busiiro, Entebbe
Garuga Resort Beach Hotel Genel
Garuga Resort Beach Hotel Genel
Garuga Resort Beach Hotel Genel
Garuga Resort Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Garuga Resort Beach Hotel Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Garuga Resort Beach Hotel
Garuga Road Busiiro, Entebbe

Entebbe bölgesindeki Garuga Resort Beach Hotel konaklamanızda, Victoria Gölü yakınında olacaksınız. Bu plaj olan otel Kitubulu Ormanı ve Plajı ile 9,7 mi (15,6 km) ve Sesse Islands ile 10,9 mi (17,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x