Karon Princess Hotel

Güney Tayland, Karon
Karon Princess Hotel Genel
Karon Princess Hotel Genel
Karon Princess Hotel Öne Çıkan Resim
Karon Princess Hotel Dış Mekan
Karon Princess Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Karon Princess Hotel
194 Karon Road Karon Beach Güney Tayland, Karon

Karon Princess Hotel misafirlere Karon bölgesinde, plajda, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kata Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Patong Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Kamala Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için The Sunset restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x