The Old Phuket - Karon Beach Resort

Güney Tayland, Karon
The Old Phuket - Karon Beach Resort Genel
The Old Phuket - Karon Beach Resort Genel
The Old Phuket - Karon Beach Resort Genel
The Old Phuket - Karon Beach Resort Genel
The Old Phuket - Karon Beach Resort Genel
Image More +52 fotoğraf
The Old Phuket - Karon Beach Resort
192/36 Karon Rd., Karon Beach Güney Tayland, Karon

The Old Phuket - Karon Beach Resort misafirlere Karon bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Karon Plajı ve Kata Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Patong Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Kamala Plajı ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Shark Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 184 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Karon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3712 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Küvet, Havuz Manzaralı
Private
Private Jacuzzi and Bathtub
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küvet
Room
Deluxe Sino Room with Balcony
Room
Deluxe Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x