Baumancasa Beach Resort

Güney Tayland, Karon
Baumancasa Beach Resort Öne Çıkan Resim
Baumancasa Beach Resort Dış Mekan
Baumancasa Beach Resort Dış Mekan
Baumancasa Beach Resort Dış Mekan
Baumancasa Beach Resort Dış Mekan
Image More +129 fotoğraf
Baumancasa Beach Resort
188,188/3,188/5 Karon Rd. Güney Tayland, Karon

Baumancasa Beach Resort misafirlere Karon bölgesinde, plajda, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kata Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Patong Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Kamala Plajı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Yemek servisi için LA LUNA bistro & bar ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 235 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Deluxe Panorama Seaview
Room
Deluxe Oda
Room
Grand Deluxe Partial
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x