Baan Karonburi Resort

Güney Tayland, Karon
Baan Karonburi Resort Genel
Baan Karonburi Resort Öne Çıkan Resim
Baan Karonburi Resort Dış Mekan
Baan Karonburi Resort Dış Mekan
Baan Karonburi Resort Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Baan Karonburi Resort
194/1 Karon Road Karon Beach Güney Tayland, Karon

Baan Karonburi Resort misafirlere Karon bölgesinde, plajda, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kata Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Patong Plajı ile 4,4 mi (7,2 km) ve Kamala Plajı ile 10 mi (16,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için LaiThai Restaurant andBar ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Room
Premier
Premier Pool Access
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Ocean View
Room
Family Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x