Grand Sakura Hotel

Sumatra, Medan
Grand Sakura Hotel Genel
Grand Sakura Hotel Genel
Grand Sakura Hotel Genel
Grand Sakura Hotel Genel
Grand Sakura Hotel Genel
Image More +27 fotoğraf
Grand Sakura Hotel
Jl Prof H.M Yamin SH No. 41 Sumatra, Medan

Grand Sakura Hotel misafirlere Medan merkezinde, Grand City Hall ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza Medan Fair ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Medan Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Vihara Borobudur ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Heritage Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

120 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x