Juliana Life House

Arusha
Juliana Life House Öne Çıkan Resim
Juliana Life House Dış Mekan
Juliana Life House Dış Mekan
Juliana Life House Banyo Tipleri
Juliana Life House Banyo Tipleri
Image More +4 fotoğraf
Juliana Life House
Arusha , Arusha

Arusha bölgesindeki Juliana Life House konaklamanızda Njiro Complex Alışveriş Merkezi ve East & Southern African Management Institute ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Arusha Saat Kulesi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Maasai Market and Curios Crafts ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x