Njiro Legacy

Arusha
Njiro Legacy Genel
Njiro Legacy Öne Çıkan Resim
Njiro Legacy Dış Mekan
Njiro Legacy Dış Mekan
Njiro Legacy Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Njiro Legacy
Njiro, Engutoto , Arusha

Njiro Legacy konaklamanızda Arusha bölgesinde, East & Southern African Management Institute ile 3,1 km (1,9 mi) ve Arusha Saat Kulesi ile 7,4 km (4,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Maasai Market and Curios Crafts ile 7,9 km (4,9 mil) ve Natural History Museum ile 8,1 km (5,1 mil) mesafede.

Njiro Legacy misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik bulunur. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları, ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı, kömürlü ızgara ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x