Utamaduni House

Arusha
Utamaduni House Genel
Utamaduni House Genel
Utamaduni House Genel
Utamaduni House Genel
Utamaduni House Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Utamaduni House
Njiro Block C, Plot 22 , Arusha

Arusha bölgesindeki Utamaduni House konaklamanızda, East & Southern African Management Institute ile 1,9 mi (3 km) ve Njiro Complex Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,3 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Arusha Saat Kulesi ile 3,8 mi (6,1 km) ve Maasai Market and Curios Crafts ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Bed in Shared Dormitory
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x