Mrimba Palm Hotel

Arusha
Mrimba Palm Hotel Genel
Mrimba Palm Hotel Öne Çıkan Resim
Mrimba Palm Hotel Dış Mekan
Mrimba Palm Hotel Dış Mekan
Mrimba Palm Hotel Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Mrimba Palm Hotel
Block H, Njiro Kwa Msola , Arusha

Mrimba Palm Hotel konaklamanızda Arusha bölgesinde, Njiro Complex Alışveriş Merkezi ile 4,7 km (2,9 mi) ve East & Southern African Management Institute ile 4,8 km (3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Arusha Saat Kulesi ile 9,2 km (5,7 mil) ve Arusha Stadı ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Mrimba Palm misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Ücretli su parkı ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x