Initial Dawn Riverside Villa

Pa Daet (Chiang Mai)
Initial Dawn Riverside Villa Öne Çıkan Resim
Initial Dawn Riverside Villa Banyo Tipleri
Initial Dawn Riverside Villa Banyo Tipleri
Initial Dawn Riverside Villa Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Initial Dawn Riverside Villa Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +16 fotoğraf
Initial Dawn Riverside Villa
19/5 Moo 4 , Pa Daet (Chiang Mai)

Chiang Mai bölgesindeki Initial Dawn Riverside Villa konaklamanızda, Mae Ping River ve Riverside ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Chiang Mai Gece Çarşısı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x