Baan Vartika at Ping

Pa Daet (Chiang Mai)
Baan Vartika at Ping Öne Çıkan Resim
Baan Vartika at Ping Dış Mekan
Baan Vartika at Ping Dış Mekan
Baan Vartika at Ping İç Mekan
Baan Vartika at Ping İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Baan Vartika at Ping
19/5 Moo4 T.Pa Daet, A. Muang Hang Dong , Pa Daet (Chiang Mai)

Chiang Mai bölgesindeki Baan Vartika at Ping misafirlere havaalanı yakınında, Mae Ping River ile Riverside 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chiang
Chiang Chom
Room
Chiang Yen
Room
Chiang Mai
Room
Chiang Muan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x