Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai

Sop Mae Kha
Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai Genel
Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai Öne Çıkan Resim
Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai Dış Mekan
Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai Dış Mekan
Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Moin Lakeside Pool Villa ChiangMai
86/246 Moo 3 T. Sanpak Whan A. , Sop Mae Kha

Hang Dong bölgesindeki bu villa misafirlere göl üzerinde, Mae Ping River ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Riverside ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Chiang Mai Gece Çarşısı ile 6,4 mi (10,4 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Hang Dong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x