Huis ter Geul

Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul
Huis ter Geul Genel
Huis ter Geul Genel
Huis ter Geul Genel
Huis ter Geul Öne Çıkan Resim
Huis ter Geul Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Huis ter Geul
Neerhem 87 Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul

Huis ter Geul misafirlere Valkenburg aan de Geul merkezinde, Valkenburg Teleferiği yakınında ve Valkenburg Kalesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Vrijthof ile 9,8 mi (15,8 km) ve Museum Land van Valkenburg ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Grand Café akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x