Hotel Walram

Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul
Hotel Walram Genel
Hotel Walram Genel
Hotel Walram Genel
Hotel Walram Genel
Hotel Walram Genel
Image More +33 fotoğraf
Hotel Walram
Walramplein 37 Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul bölgesindeki Hotel Walram konaklamanızda, Museum Land van Valkenburg ve Theodoor Dorrenplein ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vrijthof ile 9,5 mi (15,2 km) ve Valkenburg Teleferiği ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Hotel Walram misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

90 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x