Appartementen Valkenburg

Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul
Appartementen Valkenburg Genel
Appartementen Valkenburg Öne Çıkan Resim
Appartementen Valkenburg Dış Mekan
Appartementen Valkenburg Yerinde Yemek
Appartementen Valkenburg Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Appartementen Valkenburg
Neerhem 34 Zuid-limburg, Valkenburg aan de Geul

Appartementen Valkenburg misafirlere Valkenburg aan de Geul merkezinde, Valkenburg Teleferiği yakınında ve Valkenburg Kalesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vrijthof ile 9,7 mi (15,6 km) ve Museum Land van Valkenburg ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 102-cm LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x