House Inn Apart Hotel

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
House Inn Apart Hotel Genel
House Inn Apart Hotel Genel
House Inn Apart Hotel Genel
House Inn Apart Hotel Genel
House Inn Apart Hotel Genel
Image More +50 fotoğraf
House Inn Apart Hotel
c. Colón Nro. 643 (Central) Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Santa Cruz bölgesindeki House Inn Apart Hotel konaklamanızda, Artecampo ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ramon Tahuichi Aguilera Stadyumu ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Blacutt Meydanı ile 0,6 mi (1 km) ve Kutsal Sanat Müzesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The Garden misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x