Hotel California

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
Hotel California Genel
Hotel California Öne Çıkan Resim
Hotel California Dış Mekan
Hotel California İç Mekan
Hotel California Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Hotel California
c. Charagua Nro. 23 (7 Calles) Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Hotel California misafirlere Santa Cruz merkezinde, Artecampo ve Guarani Nandereko Nomai Sanat ve Kültür Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kutsal Sanat Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve San Lorenzo Katedrali ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde 4 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut. Temel imkanlar arasında oda hizmetçisi/belboy bulunuyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Santa Cruz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 247 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x