Cosmopolitano Hotel Boutique

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
Cosmopolitano Hotel Boutique Genel
Cosmopolitano Hotel Boutique Genel
Cosmopolitano Hotel Boutique Genel
Cosmopolitano Hotel Boutique Genel
Cosmopolitano Hotel Boutique Genel
Image More +82 fotoğraf
Cosmopolitano Hotel Boutique
Pari, 70 Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Cosmopolitano Hotel Boutique size Santa Cruz merkezinde, Kutsal Sanat Müzesi ile 4 dakika yürüyüş ve San Lorenzo Katedrali ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Artecampo ile 0,4 mi (0,6 km) ve Guarani Nandereko Nomai Sanat ve Kültür Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Cosmopolitano yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
City
City Çatı Katı (Loft), 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Single)
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x