Hotel Canciller

Tropikal Ovalar, Santa Cruz
Hotel Canciller Genel
Hotel Canciller Öne Çıkan Resim
Hotel Canciller Dış Mekan
Hotel Canciller Kahvaltı
Hotel Canciller Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Hotel Canciller
Calle Ayacucho No. 220, Casco Viejo Tropikal Ovalar, Santa Cruz

Hotel Canciller misafirlere Santa Cruz merkezinde, Guarani Nandereko Nomai Sanat ve Kültür Merkezi ve San Lorenzo Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Recova Zanaatkarları Gezi Yolu ile 0,4 mi (0,6 km) ve Kutsal Sanat Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 44-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz çevirmeli İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit (single use)
Junior
Junior Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Apart Daire, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x