Hotel Whitehouse

Thissamaharama
Hotel  Whitehouse Öne Çıkan Resim
Hotel  Whitehouse Dış Mekan
Hotel  Whitehouse Dış Mekan
Hotel  Whitehouse Dış Mekan
Hotel  Whitehouse Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Hotel Whitehouse
1 Tissamaharama - Kataragama Rd , Thissamaharama

Thissamaharama bölgesindeki Hotel Whitehouse konaklamanızda Tissa Gölü ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Tissamaharama Raja Maha Vihara ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Yatala Dagoba ile 2,2 mi (3,5 km) ve Kirinda Tapınağı ile 8,5 mi (13,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x