Hotel Savoy

Sellaronda, Italian Alps
Hotel Savoy Genel
Hotel Savoy Genel
Hotel Savoy Genel
Hotel Savoy Genel
Hotel Savoy Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel Savoy
Via Colz 88 La Villa Sellaronda, Italian Alps

Hotel Savoy misafirlere Badia merkezinde, Dolomit ve Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 13,1 mi (21,2 km) ve Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 21 mi (33,7 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Savoy bar/oturma salonu uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Süit, 2 Yatak Odası (up to 6 people)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (up to 4 people)
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x