Hotel Ladinia

Sellaronda, Italian Alps
Hotel Ladinia Öne Çıkan Resim
Hotel Ladinia Dış Mekan
Hotel Ladinia Dış Mekan
Hotel Ladinia Dış Mekan
Hotel Ladinia Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Ladinia
Str.Colz 64 Alta Badia La Villa Sellaronda, Italian Alps

Badia bölgesindeki Hotel Ladinia konaklamanızda, Dolomit ve Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 13 mi (20,9 km) ve Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 20,8 mi (33,5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x