Alpine Hotel Ciasa Lara

Sellaronda, La Villa
Alpine Hotel Ciasa Lara Genel
Alpine Hotel Ciasa Lara Genel
Alpine Hotel Ciasa Lara Genel
Alpine Hotel Ciasa Lara Öne Çıkan Resim
Alpine Hotel Ciasa Lara Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Alpine Hotel Ciasa Lara
Via Altin 9 Sellaronda, La Villa

Badia bölgesindeki Alpine Hotel Ciasa Lara konaklamanızda, Dolomit ve Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 12,9 mi (20,8 km) ve Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 20,9 mi (33,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

La
La Varella
Sass
Sass Dla Crusc
Room
Sass Puetia
Room
Suite Piz La Ila

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x