Hotel La Majun

Sellaronda, La Villa
Hotel La Majun Genel
Hotel La Majun Genel
Hotel La Majun Öne Çıkan Resim
Hotel La Majun Dış Mekan
Hotel La Majun Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hotel La Majun
Strada Colz 59 La Villa Fraz. Sellaronda, La Villa

Hotel La Majun misafirlere Badia bölgesinde, dağda, Dolomit ve Campolongo Geçidi Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Kronplatz Tatil Bölgesi ile 12,9 mi (20,8 km) ve Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 20,7 mi (33,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Badia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Suite
Suite Conturines
Room
Basic Oda
Room
Junior Süit
Room
Junior Suite Prestige
Room
Süit
Room
Suite Alpine
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x