Hotel Rossini

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Rossini Genel
Hotel Rossini Genel
Hotel Rossini Öne Çıkan Resim
Hotel Rossini Dış Mekan
Hotel Rossini Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Rossini
Via Adriatica 32 North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Lignano Sabbiadoro bölgesindeki Hotel Rossini konaklamanızda, Tennismo Lignano Tenis Kulübü ve Saint John Bosco Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Bibione Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) ve Lignano Sabbiadoro Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit (Superior)
Room
Junior Süit (Deluxe)
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x