Hotel Nuova Flavia

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Nuova Flavia Genel
Hotel Nuova Flavia Genel
Hotel Nuova Flavia Genel
Hotel Nuova Flavia Öne Çıkan Resim
Hotel Nuova Flavia Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Nuova Flavia
VIA MARINA 6 North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Hotel Nuova Flavia misafirlere Lignano Sabbiadoro merkezinde, Saint John Bosco Kilisesi ve Tennismo Lignano Tenis Kulübü ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bibione Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Lignano Sabbiadoro Atlı Karıncası ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Hotel Nuova Flavia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 36 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x