Hotel Etna

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Etna Genel
Hotel Etna Genel
Hotel Etna Genel
Hotel Etna Genel
Hotel Etna Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Hotel Etna
Via Miramare 24 North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Hotel Etna misafirlere Lignano Sabbiadoro merkezinde, Tennismo Lignano Tenis Kulübü ve Parco Junior ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Bibione Plajı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Lignano Sabbiadoro Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x