Hotel Al Prater

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Al Prater Genel
Hotel Al Prater Genel
Hotel Al Prater Genel
Hotel Al Prater Genel
Hotel Al Prater Genel
Image More +50 fotoğraf
Hotel Al Prater
Via Adriatica 21 North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Lignano Sabbiadoro bölgesindeki Hotel Al Prater konaklamanızda, Tennismo Lignano Tenis Kulübü ve Lignano Sabbiadoro Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bibione Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) ve Saint John Bosco Kilisesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Al Prater misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Teras
Family
Family Üç Kişilik Oda, Teras
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Üç Kişilik Oda, Teras
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Family Dört Kişilik Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x