Hôtel Renaissance Martigues

Martigues
Hôtel Renaissance Martigues Öne Çıkan Resim
Hôtel Renaissance Martigues Dış Mekan
Hôtel Renaissance Martigues Dış Mekan
Hôtel Renaissance Martigues Kahvaltı
Hôtel Renaissance Martigues Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Hôtel Renaissance Martigues
2 Espl. des Belges , Martigues

Hôtel Renaissance Martigues misafirlere Martigues merkezinde, Port du miroir aux oiseaux ve Parish of Martigues Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Plage de Ferrières ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Hôtel Renaissance Martigues misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede bot turları, yakın çevrede şnorkelle dalış, ve yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede yelkencilik, yakın çevrede sualtı dalış ve yakın çevrede su kayağı bulunuyor.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x