Golden Tulip Martigues Provence

Martigues
Golden Tulip Martigues Provence Genel
Golden Tulip Martigues Provence Genel
Golden Tulip Martigues Provence Öne Çıkan Resim
Golden Tulip Martigues Provence Dış Mekan
Golden Tulip Martigues Provence Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Golden Tulip Martigues Provence
12 AVENUE JOSE NOBRE , Martigues

Golden Tulip Martigues Provence konaklamanızda Martigues bölgesinde, La Halle de Martigues Etkinlik Alanı ile 4,8 km (3 mi) ve Verdon Plajı ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 19 km ve Le Village Des Marques ile 33,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x