Chambre d'hotes La Cigalière

Provence (bölge), Martigues
Chambre d'hotes La Cigalière Genel
Chambre d'hotes La Cigalière Genel
Chambre d'hotes La Cigalière Genel
Chambre d'hotes La Cigalière Öne Çıkan Resim
Chambre d'hotes La Cigalière Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Chambre d'hotes La Cigalière
21 Avenue Charles de Gaulle Provence (bölge), Martigues

Chambre d'hotes La Cigalière konaklamanızda Martigues bölgesinde, Figuerolles Parkı ile 5,1 km (3,2 mi) ve Calanque de la Vesse Marinası ile 20,8 km (12,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Saint Blaise Arkeoloji Sahası ile 22,1 km (13,7 mi) ve Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 25,2 km (15,6 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Kanal Manzaralı (La Cigalière)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kanal Manzaralı (Bleue)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x