Hôtel Saint Roch

Provence (bölge), Martigues
Hôtel Saint Roch Genel
Hôtel Saint Roch Genel
Hôtel Saint Roch Öne Çıkan Resim
Hôtel Saint Roch Dış Mekan
Hôtel Saint Roch Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hôtel Saint Roch
Avenue Georges Braque Provence (bölge), Martigues

Hôtel Saint Roch konaklamanızda Martigues bölgesinde, Martigues Garden Plajı ile 1,6 km (1 mi) ve Fort de Bouc Deniz Feneri ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Verdon Plajı ile 14,4 km (9 mi) ve Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 17,3 km (10,8 mi) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Le Moulin de Paradis misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 57 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Martigues bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x