Hotel Randiya

New Town
Hotel Randiya Genel
Hotel Randiya Genel
Hotel Randiya Genel
Hotel Randiya Öne Çıkan Resim
Hotel Randiya Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Hotel Randiya
394/19A, Mudhitha Mawatha , New Town

Anuradhapura bölgesindeki Hotel Randiya misafirlere Nuwara Wewa ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ruwanwelisaya ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jetavanaramaya ile 4,1 km (2,6 mil) ve Mirisawetiya Stupa ile 4,7 km (2,9 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x