Cottage Tourist Rest

New Town
Cottage Tourist Rest Öne Çıkan Resim
Cottage Tourist Rest İç Mekan
Cottage Tourist Rest İç Mekan
Cottage Tourist Rest İç Mekan
Cottage Tourist Rest İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Cottage Tourist Rest
388/38, Harischandra Mw., 5000 Anuradhapura town Sri Lanka , New Town

Cottage Tourist Rest misafirlere Anuradhapura merkezinde, Nuwara Wewa ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Brazen Sarayı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Isurumuniya Vihara ile 2,2 mi (3,5 km) ve Jetawanaramaya Müzesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x