Heritage thambapanni

New Town
Heritage thambapanni Öne Çıkan Resim
Heritage thambapanni Dış Mekan
Heritage thambapanni İç Mekan
Heritage thambapanni Kahvaltı
Heritage thambapanni Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Heritage thambapanni
388/48, Harischandra Mawatha , New Town

Anuradhapura bölgesindeki Heritage thambapanni konaklamanızda Nuwara Wewa ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Brazen Sarayı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Isurumuniya Vihara ile 2,1 mi (3,5 km) ve Jetawanaramaya Müzesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x