WAASALA Leisure

New Town
WAASALA Leisure Genel
WAASALA Leisure Genel
WAASALA Leisure Genel
WAASALA Leisure Genel
WAASALA Leisure Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
WAASALA Leisure
No. 394/2B/1 Harischandra Mawatha , New Town

Anuradhapura bölgesindeki WAASALA Leisure konaklamanızda, Nuwara Wewa ve Brazen Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jetawanaramaya Müzesi ile 2 mi (3,3 km) ve Isurumuniya Vihara ile 2,5 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 171 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Jakuzi
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x