Hôtel Princesse d'Azur

Mimosa Road, Sainte-Maxime
Hôtel Princesse d'Azur Öne Çıkan Resim
Hôtel Princesse d'Azur Dış Mekan
Hôtel Princesse d'Azur Dış Mekan
Hôtel Princesse d'Azur Dış Mekan
Hôtel Princesse d'Azur Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hôtel Princesse d'Azur
24 Route du Plan de la Tour Mimosa Road, Sainte-Maxime

Hôtel Princesse d'Azur misafirlere Sainte-Maxime bölgesinde, plaj yakınında, Plage De Centre Ville ve Sainte-Maxime Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grimaud Limanı ile 5,1 mi (8,2 km) ve St. Tropez Limanı ile 9,5 mi (15,4 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Oda
Exclusive
Exclusive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x