Hotel Portland

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Portland Genel
Hotel Portland Genel
Hotel Portland Genel
Hotel Portland Öne Çıkan Resim
Hotel Portland Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel Portland
Da Yatra St Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Hotel Portland konaklamanızda, Ratna Mandir Tapınağı ve Phewa Lake ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Barahi Tapınağı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Pokhara Museum ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x