Heritage Hotel Suites and Spa

Gandaki Zone, Pokhara
Heritage Hotel Suites and Spa Genel
Heritage Hotel Suites and Spa Öne Çıkan Resim
Heritage Hotel Suites and Spa Dış Mekan
Heritage Hotel Suites and Spa Dış Mekan
Heritage Hotel Suites and Spa Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Heritage Hotel Suites and Spa
Lakeside Rd Gandaki Zone, Pokhara

Heritage Hotel Suites and Spa Pokhara merkezinde, Phewa Lake ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Barahi Tapınağı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pokhara Uluslararası Dağ Müzesi ile 4,4 km ve Devi Şelalesi ile 4,5 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 24 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, Sigara İçilmez, Küvet
Room
Junior Süit, Sigara İçilmez, Küvet
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x