Hotel Travel-Inn

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Travel-Inn Dış Mekan
Hotel Travel-Inn Dış Mekan
Hotel Travel-Inn Dış Mekan
Hotel Travel-Inn Dış Mekan
Hotel Travel-Inn Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Travel-Inn
Pahadi Marga, lakeside Gandaki Zone, Pokhara

Hotel Travel-Inn misafirlere Pokhara bölgesinde, havaalanı yakınında, Ratna Mandir Tapınağı ve Phewa Lake ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Barahi Tapınağı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Pokhara Museum ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x