Green Home Apartment for Rent

Gandaki Zone, Pokhara
Green Home Apartment for Rent Öne Çıkan Resim
Green Home Apartment for Rent Dış Mekan
Green Home Apartment for Rent Dış Mekan
Green Home Apartment for Rent Dış Mekan
Green Home Apartment for Rent Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Green Home Apartment for Rent
Lake Side, 06, 13th Street Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Green Home Apartment for Rent konaklamanızda, Ratna Mandir Tapınağı ve Phewa Lake ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Barahi Tapınağı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Pokhara Museum ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, Dağ Manzaralı
Room
Family Apart Daire, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x