Hotel Perunika - BB & All Inclusive

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Hotel Perunika - BB & All Inclusive Genel
Hotel Perunika - BB & All Inclusive Genel
Hotel Perunika - BB & All Inclusive Öne Çıkan Resim
Hotel Perunika - BB & All Inclusive Dış Mekan
Hotel Perunika - BB & All Inclusive Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Perunika - BB & All Inclusive
Perunika Hotel Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Hotel Perunika - BB & All Inclusive misafirlere Golden Sands bölgesinde, plaj yakınında, Altın Kum Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Aquapolis ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Minigolf course ile 2,3 mi (3,8 km) ve Trifon Zarezan Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Perunika - BB & All Inclusive misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 163 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x