Arena Mar Hotel & SPA

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Arena Mar Hotel & SPA Genel
Arena Mar Hotel & SPA Genel
Arena Mar Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Arena Mar Hotel & SPA Dış Mekan
Arena Mar Hotel & SPA Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Arena Mar Hotel & SPA
Golden Sands Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Arena Mar Hotel & SPA misafirlere Golden Sands bölgesinde, plaj yakınında, Altın Kum Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Aquapolis ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trifon Zarezan Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Kabakum Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 202 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x